Lägg till

Äntligen helg!


”The sun is shinning, and the weather is sweet yea, make you wana move, your dancing feet now.”

Fy fan vad skönt med helg. Kom och tänka på en jävla skön remix på Bob marlys – the sun is shining. Maor Levi´s remix…klockren club! Ivargefall så kom jag och tänka på den då jag såg hur solen skiner ute och det är inte allt för kallt och jag känner hur lätt man blev sen man stämpla ut från jobbet…äntligen helg  *ler*

-*-

Ivargefall så tänkte jag delge mig av vad som har hänt i mitt liv.

Skrev ju för ett några dagar sen att jag skulle på möte på jobbet om personal fördelningen.

Mötet var i Tisdags och innan jag säger hur det var såska jag förklara lite lätt hur dom tänker och hur deras logik inte går ihop.

Företaget kom fram till att dela in personalen i 3 kategorier. Ordinarie personal (fast anställda), Flex personal (fast anställda) och inhyrd personal så som tex adecco/proffspoolen osv.

ABB koncernen har då satt undan massa pengar för den hära projektet för deras mål är att inte säga upp någon.

Men det är där ett dilemma kommer in för dom ska minska på personalen men inte säga upp någon. Så företaget räknar med att 25 fastanställda personer ska säga upp sig och dom personerna som då enligt deras plan ska säga upp sig är dom som blev placerad i flexgruppen.

En rolig fråga är…vad händer om dessa 25 personer inte säger upp sig? För företagets mål var att inte säga upp någon men minska på personalen ska dom. Logik?

Ivargefall så blev jag placerad i flex personalen enbart pga av min korta anställning, min chef hade tydligen kämpat för att ha kvar mig men las listan tyckte in detsamma. Jag blev inte förvånad utan det var något jag snarare förväntade mig.

Min plan är att inte säga upp mig. Om jag ju inte finner ett jobb som är likvärdigt eller bättre.

Om man kollar på många av dom som jobbar så har dom varit på samma avdelning i 10-20 år typ och själv så har man jobbat i över 2 år och man har varit på ca halva bygget lixom. Så jag har fått bra med erfarenhet och kompitens för mycket. Men men…Vad som sker fram över…vem vet?

Samtidigt är jag fan sugen på att köpa ett hotell och bli företagare igen. Men då är frågan om det ens är värt att köpa nått i sverige.

Ja då byter vi samtals ämne.

-*-

Nu är det ivargefall som jag skrev tidigare helg…och nu får jag äntligen vara hemma och enbart slappa och ta det lugnt. Njuta av min feta lcd tv, kan titta på den istället för det är ändåså bara skit på kanalerna och min tv är så fin.

Ska även göra musik, ska försöka göra klart en låt jag började med i veckan…har två spelningar pågång. Börjar musiken rulla igen så kommer jag bli ganska nöjd!

Det enda som skulle sitta jävligt fint denna helg är sex! Det hade varit jävligt nice med lite intimitet och mys.

Jaja…nu skajag sätta igång med musiken igen.

Soffan ser avskyvärt lockande ut…

The Discussion

see what everyone is saying

 • Jennifer oktober 3rd, 2008 at 8:56 e m #1

  Håller med dig – äntligen helg! :D

  Trist med jobbet…. Hoppas allt går bra iaf eller att du hittar ett ännu bättre jobb! ;) Vad är det för musik du sysslar med då? *nyfiken* Jag sjunger lite och funderar på att göra en demo (om hundra år eller så. haha).
  Hoppas du får dig lite mys ihelgen då, på ett eller annat sätt. ;)

  Kram Jennifer

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu