Lägg till

Äntligen måndag…


Vi börjar med en låt att lysna till medans man läser.

Serge Devant – Sweet Harmony (Jerome Isma-Ae Mix)

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

Riktigt svängig låt! Min dans tarm slår bakut haha…

_-*-_

Igår så ringde mitt x på kvällen och undrade ifall jag funderade på att skaffa katt igen och om inte ifall hon kunde få ta katt grejerna. Visst sa jag..bara att ta det…har ju ingen användning av det nu och inte ens hälften är ju mitt om man ska vara helt ärlig. Så hon blev glad att slippa köpa nytt. Då har man då åt minståne gjort 2 personer glada igår.

I helgen fyller en vän 30 sådå blir det väll att åka dit och hälsa på och festa med dom…dom har tydligen hyrt disko lokalen hos min gamla restaurang så till helgen blir det att festa i stora häftiga älvsbyn. och nu ljög jag…det är varken stort eller häftigt någonstans!

Just nyss slängde jag i mig en kit-kat bar…fan vad gott! Ska strax trycka imig enLion åxå. hihi

Jag längtar till löning! För då ska det shoppas kläder. Undra bara vem jag ska dra med mig på lite shopping, inge kul att gå själv. Kanske ska dra med mig Patrik.

Fan snart så flyttar man! Hur underbart är inte det? Ska ringa dom som bor där nu så jag får komma och kolla på lägenheten…vill spana in färgerna på tapeterna…för jag vill göra det på mitt vis..tapetsera om gärnet och få till precis så det är ”jag”. Hehe.

Dax att börja ta itu med packning. haha.

Näe jag kanske ska lägga mig i soffan och lira lite xbox och chilla en stund.

Simma lugnt…

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu