Lägg till

Några minuter senare.


Är detta sant eller är det bara något jag har fått för mig bara det jag nu ska skriva.

Det senaste halvåret/året så har jag träffat en hel del människor och jag kan inte undgå att se att jag har inspirerat många jag har träffat av någon anledning.

Vidgat lite vyer så att säga.

Mitt sätt att tänka, resonera, att vara och min musik har inspirerat många. Ibland kan man ju få en sån där tanke som typ ”det är bara för att dom vill komma på min good side dom gillar min musik” etc. Visst kan det hända att någon gör så för att uppnå ett eget ha begär.

För många månader sen så flirtade jag och en tjej rätt ordentligt och hon verkade väldigt intresserad och väckte mitt intresse lite osv…det slutade med att man hamnade i säng och sen så vare typ att hon fått sitt….lixom vilket idiotiskt vis att få sig lite knulla lixom…kan man inte bara fråga ”hej du är snygg har du lust att ha sex med mig?” istället för att hålla på att flirta i några veckor lixom. Idioti om ni frågar mig.

Avskyr dubbla budskap, ironi och onödigt töntig drama(tik). Vad hände med att tala klarspråk? Varför ta en omväg bara för att vägen kan kännas lite bättre?

Jag kanske inte alltid är bäst på att vara rak men jag anser mig inte starta nå onödig drama eller vara ironisk…

Jag är inte mer än en människa jag med och att vara rak krävs det ju en viss tyngd i det man ska säga…man ska ju som stå stadigt och veta exakt vad man känner. Det kanske är så att dom som inte står stadigt tar en omväg för att slippa ta en konflikt som kan uppstå. Man måste ju som våga ta ett steg för att ta sig framåt, lägger man in backen och parkerings bromsen hela tiden tar man ju sig ingenstans och nånstans senare så får man motorhaveri.

Denna månad har jag saker som måste tas itu med och har inte tid med annat runt omkring, det får jag ta hand om nästa månad. Jag tar inte allt på mina axlar en gång till. Inte en chans!

Fan jag borde sova…skönt dock att få sova i sin egna säng!

Nu vill jag jävlat säkert ha ett rus!

<-^->

För er som inte vet så är det snart den 28de Augusti…sweet!!!
Får se hur jag gör med firma festen dock…kan hända att jag skippar den i år.

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu