Lägg till

Blä


Fy fan vad drygt att sitta hemma och vara sjuk. Imorn ska jag fan på jobbet. Har suttit hemma nu i 3 dagar.

Och som några vet så har jag ingen TV så jag har suttit vid datorn… Förstå hur less man bli efter en stund.

Och som grädde på moser så trotts min huvudvärk och till och från feber så har jag varit kåt. KUL!!!!! *Not*

Har tänkt ta mig in i duschen strax, kanske äta nått osv och se hur jag mår sen. Idag är det ett riktigt skit väde. Massa regn.

Det positiva med att vara sjuk är ju att man får isig mycket sömn, det kanske är så att det är stressrelaterat?

och att jag har hunnit med att tänka mycket på olika saker som händer i mitt liv. Ingenting är verkligen lätt spec inte när känslor bli inblandade.

Satt faktiskt en stund och funderade på om man skulle gå och bli munk..haha…men när nackdelen med att sluta med nsex dök upp…då sket det sig! haha. En sexälskare som jag har inte den diciplinen att sluta med det. Isåfall skulle jag aldrig ha börjat ha sex för att det skulle funka.Men då är frågan vad man kommer fram till ang saker som innehåller känslor…

Om jag visste hur saker slutade så skulle man lätt kunna välja väg nu, men saken är den att det är svårt att veta.

Det kanske är så som Dan sa till mig, att jag har blivigt lite känslokall? Saker gällande mig är ju inte som dom en gång har varit, inte ens i närheten det vet jag men ändå lixom. Anser mig inte känslokall, möjligen arrogant haha.

Men som sagt känslor är svåra att tyda ibland.

En sak som jag bergsäkert vet är att det är en person som jag vill träffa mer, lära känna och umgås mer med. Vi pratade igår litegranna och vi båda kom fram till att det mesta vi pratar om är sex. För vi matchar nå grymt bra på just den punkten men som sagt ett förhållande kan man inte bygga enbart på sex. Vi har ju dock inte träffat varandra så fasligt massor men det ska vi nog få bukt på. Det är ju firma fest i slutet av denna månad och då ska hon komma upp och dra på sig en härlig klänning och följa med mig på den. Kommer bli trevligt.

Näe fan nu skajag nog in i duschen, kanske ska ut och röra lite på mig åxå. Kan nog behöva lite frisk luft.

Jo fan…varför säger mitt horoskop hela tiden att jag ska få en nytändning på något gammalt?

Lixom se här…dagens horosop.

Kärlek
En kär gammal vän kan idag dyka upp där du minst anar det. Kärleken har underliga vägar och tecknen spår en nytändning.
Relationer
Ett möte idag kanske kommer att få oväntade följder.

Börjar ju bli lite irriterad på detta.

Jaja en dusch vare…

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu