Lägg till

Många tankar kring mycket, men att få tankar till ord är en helt annan femma.


Det är inte dolt att jag har skrivit om att jag varit med om saker som fått mig att inse massa saker.

Tex innebörden att se någon annans tandbortse i samma mugg som min. osv.

Det har fått mig att tänka en hel del på olika saker. En tanke kan vara helt solklar i huvudet men att formulera den i ord är ibland omöjligt även om man förstår meningen med den tanken man har. Så vad gör man då när man står där bergsäker isig sig själv och på sig själv med tankar som man vill förklara men man har tunghäfta och inte får ut ett jota ur käften?

Det finns saker i mitt liv som jag ej kommer undan även om jag vill eller inte och jag är fullt medveten om det och accepterar det helt och fullt för vad det är, för det har funnits där i väldigt många år och jag har insett att saken är bara så.

Jag är en helt annan människa nu än vad jag var förut. Enligt mig bättre. Tycker jag har ett sundare tänk och känner mig rikligt stabil och mer njutsam ang allt som sker…det är fan skönt att leva lixom, även om vissa dagar är skit som tex idag med aceton i ögonen osv. Jag har fortfarande levt den här dagen, och jag har skrattat, tänkt, ätit, sovit & drömt.

En god vän till mig var hos mig för några veckor sen, vi satt och snacka massor, skojade på och drack lite.

Han tyckte om den person jag har blivigt för jag har mer energi nu än förr. Dock så tyckte han att jag kan vara lite känslokall…och det kan jag nog faktiskt hålla med om i vissa fall. Vissa förtjänar inte att mötas av min vänskap, värme & kärlek lixom. Inte en chans att jag öppnar mig för alla lixom. Jag passar inte med alla människor, vissa går man bara inte ihop med.

Ja jag borde sova jag vet…

Det är säkert obegripligt vissa saker i mina inlägg då jag inte skriver ut exakt vad det är handlar om.
Som sagt vissa saker ang mitt liv tillhör mig och enbart mig och möjligen om saken berör någon så tillhör det ju den åxå.

Sol i sikte gott folk…..Man ska dock inte gå vilse i en öken så man tar ut sig.

¤Balans…¤

The Discussion

see what everyone is saying

 • Geishan augusti 5th, 2008 at 9:44 e m #1

  Gudomligt

  Natten är här
  går in i den
  sovande
  med varje cell i min kropp

  Vet att vaken
  är andra sidan
  en tanke bort
  som kommer

  /Tynger kudden snart

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu