Lägg till

Idag har man haft en riktig underbar skit dag till en början.


Efter ca 3,5 timmes sömn så ringer mitt larm och jag kliver upp.
Klär på mig och märker att jag mår illa som fan. Våldtrycker imig lite frukost, men illamåendet går inte över.
Funderar en stund ifall jag ska stanna hemma och prova spy men bestämmer mig för att fara på jobbet ändå.
När jag väl sätter mig in i bilen så börjar det regna lite, ungefär halva vägen till jobbet.

Trött, illamående och ett deprimerande väder anländer man till jobbet. Jag stämplar in och går och byter om, sen sätter jag mig i fika kuren en stund och bara tar det lugnt. Mitt illamående har minskat lite och det var ju ganska skönt.

Sen går jag och en kolega ut och börjar jobba strax vid 6 tiden….och rengör en sak med aceton för det har blivigt plugg i den och vi sprutar in aceton med en liten pump med en tryckluftsmotor.

Helt plötsligt så tvärsputar det till och han tappar taget om slangen och den svingas till och vänder sig mot mig och det sprutar massor av aceton på mig och imina ögon. Får inte så allt för mycket i mitt vänstra öga men imitt högra kommer det massor…så just vid det tillfället ser jag ingenting och det svider som bara fan så han leder mig till ögonsköljarn så jag får skölja mina ögon.

Får bort acetonet från mitt vänstra öga ganska snabbt men det högra tog en bra stund, sköljde länge och väl och flera gånger. Det hela resulterade i att mina ögon spec det högra var illrött och jag såg väldigt suddigt ett tag sen så trappade de som ner efter ett tag. Lite suddigt än i det högra och det är väldigt ömt.

Allt detta hände innan 06.30.

Sen så har allt på jobbet klatrat sig så det var nära att det inte skulle bli någon körning idag heller men kring 11.30 tiden så kom vi igång äntligen så det blev ju bättre mitt på dan. Fast mina ögon ömmade och var irriterade ett bra tag.

Alla dagar är inte till ens fördel, man har även dåliga åxå fast hursomhelst så är jag glad i själen sådå får det vara hur dålig dag som helst, jag kommer nog ändå hålla mitt humör uppe. Beror ju dock även på vad det är för en typ av skit dag.

-*-

Om jag får vara lite extra ärlig idag så måste jag erkänna att jag är faktiskt lite trött. Ändå ta en powernap?
Men det är en risk att det blir lite mer än 20 min. Så jag kanske ska hålla mig vaken istället?

Vad fan ska jag äta ikväll då? Pytt? Ingen som vill bjuda ut mig på mat?

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu