Lägg till

Lite oömma tankar en tisdagkväll


Idag for man ut på stan med Dan och hand kompis Mariska från holland.
Fan vad fina fruntimmer det finns! Helknäpp dag på stan utan tvekan.
Jag spanar och går runt och flirtar och folk flirtar lika mycket tillbaka.
Som sagt…en sån som jag! Borde inte vara singe! Så snäll snärj mig någon!
Sjukt att man kan tycka vissa gravida tjejer är heta…lite skevt…faktiskt :S
Stäng in mig nånstans och låt mig vara inlåst…!

i´m a femaleoholic! Så där erkände jag min last. haha

Som sagt, kvinnor är levande konstvärk!
Näe fan nu måste jag tänka på nått annat…så vad ska man skriva om nudå? hmmm…
Jo fan…imorn ska jag klippa mig. Hos en tjej förövrigt…och där var man igång igen. haha.
Det finns vissa saker som jag skulle vilja skriva om…men det kluriga är att allt som sker imitt liv inte är för allas ögon.

Så jag tror jag stannar där för ikväll.

-*-

Musik som smeker mina öron & mina sinnen:

Dirty South- Let it go (Axwell Vocal Mix)
Chris Nemmo and Andree Eskay – Affectation (Dousk Dub Electro)
Axwell & Sebastian Ingrosso – Together
Axwell ft. Steve Edwards – Watch The Sunrise (vocal dub)
But Now – Body Crash (Original mix)
Symphonix – Paradise (Brisker & Magitman Remix)
Dirty South & Axwell – Open Your Heart (Vocal Mix)
Dirty South & Axwell – Open Your Heart (Dub Mix)
Stonebridge – You Dont Know (Club Mix)
Lambert & Grinaert -  Come Back And Stay (Original Vocal Extended)

-*-

Som sagt är lite av ett electro house freak just nu ;)

The Discussion

see what everyone is saying

 • Gurun juli 17th, 2008 at 10:06 f m #1

  Man kan upptäcka lasten femaieoholic i någons ögon *skratt* Låter som att du har rätt bra koll på den lasten ändå *ler* Värre är det då man möter en gammal rävhane med den lasten okontrollerad *skratt* Någon utan mål, som hamnat i en tillfällig svacka av gubbsjukan, är vilse i pankakan och är i ständigt jagande efter bekräftelse och lever upp av kärlekskänsla så mycket att han inte ser det faktiska i möten.. då har man anledning till att bli skrämd av att titta in i dom ögonen *ler* Men tillslut leder det här till att en gammal rävhane blir utbränd och då är det kört *skratt* Finns sånna rävhonor också – fast det är nog mer ovanligt, även om det verkar blivit på modet för min generation också och i singelvärlden *asg* Men även om jag garvar, så ligger det mycket alvar i det här också. Mest synd är det om den som inte ser sej själv och sitt handlande och också tror att det får en att må bra.

  Du är en ung snygg hane i dina bästa år *ler* med målsättning klar. Kan inte bli bättre. Men du har alltid haft det där i ögonen *ler*

  Lev och må
  Kram

 • Gurun juli 17th, 2008 at 1:01 e m #2

  En annan sak som The Guru *skratt* grubblat på är varför hon inte har så lätt för att va mailoholik *asg* Det kunde ju bero på att män inte är lika vackra levande skulpturer *ler* men – nepp, så är det inte heller. Jag är nog mer en kännare än behovare *ler’ ja men inte fasiken lyckas jag gå igång bara för att jag ser ytan av en skylptur inte nänä.. – är fasligt komplicerad och vill karva i inanmätet *ler* – då kan jag gå igång mer *skratt* Och om båda komponenter attraherar – då har man hamnat i eld och också närmare kärlek. Då gäller det ibland också att ha garden välbalancerad. Inte för högt upp och inte heller för långt ner. Inte lätt att va singel Guru heller alla gånger ;)

 • Geishan juli 23rd, 2008 at 12:44 e m #3

  I read your lips.

  I know.

  Maybe I’m there too, maybe not.

  Life is a mystery.
  I want to rush into it, but i stay serene.

  /Beyond far away

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu