Lägg till

Men va fan?


Man får äntligen helg och åker ganska direkt och äter efter jobbet…sen far man och hämtar upp en vän och sen drar vi hem till mig. Vi börjar blanda lite drinkar och sitter bara ute på balkongen och toksoftar, snackar skit och dricker lite sprit….Sen så tar vi itu med det som är planerat…att montera ner mitt data bord och montera upp det nya.

Med det så måste jag stänga av min dator och rigga ner….Just nu sitter jag på min underbara bärbara för min stationära vill fan inte starta upp…jag är lite sne faktiskt . Vad i satan är det nudå? Jag stängde av, rigga ner, satte ihop data bordet och rigga upp…och nu startar den bara om…lixom what the hell?

Undrar ifall jag fått en till HD-krach…isåfall blir jag lite lack. Riktigt lack.

Förbannat!

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu