Lägg till

Nu är den sentimentala jäveln inom mig igång igen!!!!


adam-sandler-grow-old-with-you2.mp3

Lyssna på denna medans ni läser, om nu ens nån läser.

Låten är från filmen The Wedding Singer

Det är en sån där kännslofilm/komedi. Typiskt lixom. En sån film som man sitter och grinar till ungefär och som hårda jag måste sitta och hålla emot när man känner att känslorna kommer.

Ivarjefall så är det så att det som han sjunger om är typ vad jag kommer göra för den som fäller mig!

Har sånna jävla kännslo svängningar nu så det är sjukt. Jag blir fan galen!

Blä för känslor ibland! Men samtidigt…vad skulle man göra utan dom? Göra saker iskallt utan ånger för nått? Som tur är så är man ingen iskall zomb, jag kanske känner för mycket istället? Men va fan…har ju inte heller försökt dölja att jag är en känslomänniska.

Ikväll/dag är det en sån kväll/dag då jag vill dra fingrarna genom någons hår och sen kyssas väldigt ömt, drunkna i någons ögon och sen somna tätt intill och sova ljuvligt gott.  Lite mysig belysning på det vore ju toppen…typ nått levande ljus bara, precis så man ser varandras ögon och ser hur huden glänser av skenet.

Näe fan nu måste jag skärpa mig!

Imorron (Onsdag) drar jag till Jokkmokk för att jobba ett par dagar. kommer inte träffa Cassi för ens på lördag efter middag fan det kommer bli små tomt att sova när man inte har en lurvig pälsboll som ligger och kurrar mig till sömns där tätt intill mig. Vi delar ju bokstavligen kudde och täcke. haha

Näe jag måste ta och lägga mig.

God natt

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu