Lägg till

En soft lördag kväll


Efter jag varit en snabbis på jobbet och fixat lite så for jag hem och jag var hungrig som f** och jag har varit ruskigt sugen på thai mat ett tag så jag ringde först min vän Dan och frågade ifall han ville med ut och käka men det blev inte för han sov..sådå ringde jag min gode vän Patrik i Luleå och dit bar det av för han hade inget planera.

Jag plockade upp honom och vi drog vidare på Ban Thai som har riktigt god mat! För mig blev det direkt 3 rätters för jag var riktigt hungrig!

Och vad gör 2 singel killar en lördag kväll? haha…vi snackar sex som fan och skiter fullständigt i om vi får någon sne blick av någon när man lixom säger nått ”grovt” i normal samtalston och det försegår en hel del humor och skratt.

Ska kanske säga att vi drack pepsi så detta har varit en vit helg.

Sen drog vi hem till honom och skulle se Superhero Movie som förövrigt sög så hårt så vissa skämt var så ruskigt dåliga så man kunde inte göra annat än att skratta.

Sen blev det en hel avsnitt med Californication som är ruskigt bra och skådisen är riktigt bra..så skön style lixom.

Och sen blev det en hel del musik lyssnande och snack innan jag började rulla hemåt och nu sitter man här.

Funderar på att lägga mig…det vore som trevligt med lite sömn, men inte riktigt än.

-*-

Tänkte dela med mig några sanningen om mig själv.

Tex med att jag är som guden ”Eros” att jag lixom skjuter kärleks pilar på måfå…det är ganska sant.

Jag har varit verkligen kär 4 gånger i mitt liv och det har blivigt starkare för var gång lixom så dom personerna har ju haft nåt som fått omkull mig inombords…men likheten mellan mig och Eros är att jag får omkull väldigt många känslomässigt väldigt lätt…så därför kan jag förknippa mig själv med honom att lixom skjuta kärleks pilar på måfå.

Större risk att jag får omkull någon först inombords än tvärtom! Så det gäller att jag skjuter mig i foten, eller att den som man kan lixom finna ett intresse i riktigt klipper till en så det verkligen känns!

Okey över till en annan sanning och även ett konstanterande.

Jag är en sån person som inte borde vara singel pga ovanstående! Så är det bara! Jag är för livlig för att sättas fri!

Över till ännu en sanning. 

Även om min intensiva livsstil inte kanske är den bästa för hälsan så är det något jag mår bra av.

Jag trivs med att jobba mina vanliga skift och sen blåsa iväg och jobba som bartender osv i drygt 24 timmar i sträck och sen riktigt tok festa… Mina fester har blivigt snäppet hårdare och längre. Jag trivs med det även om det kanske inte är så hälsosamt men jag är glad och man är sysselsatt och jag mår bra lixom och storm trivs.

Även nu om singel livet för mig är riktigt behagligt så är det ju inte singel jag borde vara.

Jag är ett högsta pris! Vinn mig och om ditt hjärta är på rätt plats så får du vårda mitt tills det slutar slå.

Men då ska man ju verkligen kunna vinna mig åxå, 4 st har lyckats och jag säger det…hade mitt X verkligen velat så hade jag stannat vid hennes sida för alltid! Så jag vet vad jag pratar om gällande min känslor.

Jag kan ge en kort och enkel förklaring: Är jag kär så är det den personen som gäller i alla blås väder OM hon känner minst likadant!

Jag kan ta väldigt mycket men något jag aldrig någonsin mer kommer ta är otrohet!

Okey…över till yttligare en sanning? Kanske ska skriva om lite sex för det gillar många att läsa om och att framför allt utföra.

Jag har en väldigt bred sexuell läggning utan tvekan och vad man gör med någon osv är ganska individuellt.

Tex: Vissa har ju inte många hämningar så med dom kan man göra allt medans andra vill lixom ha det sådär mjukt och mysigt, intimt.

Sex är en konst! it´s an artform!

Änsålänge har jag inte sagt nej åt något som någon har velat provat…

Så tex om jag skulle av någon anledning hamna isäng med någon som har nån slags smisk fetich med piskor osv…så visst nog kan jag smiska på men det är ju inte något som jag själv går igång på men om tjejen man är med går igång som fan på det så då är man ju inte bangen på att tillfredsställa hennes lustar & behov.

Så jag är sjukt flexibel och saker kommer som oftast inte onaturligt för mig.

Sex ska avnjutas på bästa maximala sätt!

Jag tror folk är ganska nyfikna på mycket inom sex…och nästa gång man träffar någon man attraheras av så istället för att fråga ”vad gillar du?” så kan man ju fråga ”vad gillar du inte?” och utgå från det!

Kvinno kroppen är en fantastisk skapelse! Levande konstvärk! En kvinno kropp ska tillfredsställas, tas hand om och vårdas med känsla! Och man ska helst inte sluta förens kvinnan är nöjd i både kropp och sinne.

-*-

Det blev ett ganska långt inlägg känns det som…men nu är det fan dax att sova. Har lite att göra när jag vaknar och sen blir det att sova och jobba en vecka.

Ganska skönt med en vit helg faktiskt dock :) Det enda kruxet är att jag inte fått mycket gjort förutom i torsdags natt…

Men men…min egna säng väntar….åååh så skönt! Kan vara lite tomt när katten är borta men man gör inget anat än går framåt! Sol i sikte som min lärare sa när jag gick 8an eller nått.

En vecka till och sen semester! :D

The Discussion

see what everyone is saying

 • Gurun juli 6th, 2008 at 4:58 f m #1

  Det här är någon jag känner och ser.. *ler* en karismatisk och färgstark kille med karaktär ! Härlig läsning – ärligt, insikstsfullt och medvetet – du bjuder av dej själv – härligt…

  Kan känna igen mycket. Ja.. inte för vild för att släppa fri tror jag då ;) *skratt* Avfyrar också pilar fast inte på måfå och försöker då det träffar där det inte ska att stinga lätt *ler*

  Vill hitta samma starka känsla i ett givande och tagande, men har mycket i egenskapen ge..
  Det är en gåva att hitta starka känslor i en ömsesidighet. Jag håller tummarna för dej så får du hålla tummarna för mej ;) Vi har känt det starka och vet hur det känns..

  Sedan måste den här Gurun buga för the sex Guru *skratt* Jag har fått veta i ett test att – ja, men hör här :
  you are a closet freak *asg*
  You let out your freak occasionally, but you have so much left to accomplish. There is something deeply naughty about the way you approach sex, you just need to find some one to unleash your inner beast. Find tehm and find your self.

  Här har Gurun konstaterat ! att hon bäst släpper fram den där inre varelsen då hon är i känsla och då kan varelsen bli otroligt häftig *skratt*

  Kram
  /The Guru

 • Geishan juli 6th, 2008 at 10:09 e m #2

  Vi bekännare av kärlekens konstart har givetvis likheter och skillnader. Så mycket mer spännande på det viset.

  I något sammanhang är vi ”guru” för någon, och i ett annat fall möter vi en person att själv sitta vid fötterna på för att ta emot lärdom från.

  Att ha turen att möta någon som skingrar mörkret så vi kan se klarare i ännu ett sammanhang och sedan leva ännu friare från konventionens bojor.

  – Gudagåvor!

  Geishan testad på FB:

  ”You are a SEXUAL TIGER!
  You are often a predator in bed with all of the instincts of a wild animal. You please and are pleased. Some people are just naturally sexual beings and you, my friend, are near the top of the food chain.”

  Undrans om man är i rätt yrke ändå… man borde kanske fundera på att byta? Eller kanske en modernare geisha ska vara just så..?!

  *fnitter bakom handen*

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu