Lägg till

Ny vecka, nya tag.


Nuså efter en hel vecka med ledighet så börjar 2 nya arbets veckor innan nästa ledighets vecka kommer och denna är en fm vecka.

Jag har knappt sovit nå inatt, gick och la mig före tolv tiden, sist jag kollade på klockan som jag kommer ihåg var strax efter 02 och jag kliver upp 04:30 så detta kommer bli en tung dag med andra ord.

Men man får ju då en chans att ligga och fundera på saker, när man ligger vaken. Började som små skratta då jag kom fram till vad som sker under ett förhållande från innan det uppstår till efteråt och det går att dela upp i 3 delar.

1. Ett intresse finns. 2. Man är ihop och man har allt. 3. När det är slut så finns ingenting.

Det är mer humor i tanken än vad det är i skriftform, själva tanken på & kring detta.

Vi människor är egotrippade jävlar, vi har/får ett tomrum inom oss och det enda vi strävar efter är att fylla det hålet och det gör att vi gör många idiotiska val och snesteg.

Det är bättre att ta reda på varför det hålet finns där och låta det repa sig själv istället för att försöka fylla ut det med en ny partner, mat, sprit, droger eller nått annat vi drar oss till. Ingenting läker om man inte tar itu med varför det har uppstått. Jag kan inte säga att jag är felfri, jag har åxå ett litet tomrum men gämfört med många andra så försöker jag som inte fylla ut det med något annat för jag vet att det inte funkar. Been there done that. Hur arrogant det än låter så har jag fan blivigt visare med åren.

Ska ta och göra mig klar för jobbet nu…

Det var lite morron tankar det…

The Discussion

see what everyone is saying

 • Gurun maj 9th, 2008 at 9:40 f m #1

  Klart att man blir visare med åldern om man är klok och om allt går som det ska. Men som du talar och gör i din ålder så är du visare än många, och då även äldre. Många är det som inte ser, och många som även om dom ser, väljer att ta på skygglappar. Du är vis du och redan nu – vad ska bli då du verkligen blir gammal – en Guru kanske ;) *skratt*
  Kram

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu