Lägg till

Drama drama drama!


Herre jises vilken drama.

Jag blev påmind om varför jag flyttade från Älvsbyn och varför jag slutade jobba i restaurangen där.

Det var sista gången man ställer upp och jobbar på det stället!  Så ikväll var man typ en hora kändes det som. Man kom dit jobbade städa undan efter sig och sen kommer han som driver stället och skriker åt mig för att jag sålde drinkarna lite billigare än vad han vanligtvis tar. Så jag tog min pengar och for därifrån! Varsegod för hjälpen! He händ it igen!

Jag förstår han att han vill tjäna pengar. Men hur tjänar man pengar på ett ställe där det inte kommer så mycket folk? Inte fan hjälper det att man höjer priserna! Sänka priserna och annonsera mer! Han vill sälja bort sprit från lagret men vill ta överpris i en sån liten håla. Var det typ 30 pers ikväll så var det mycket. Om man minskar priset lite granna så handlar folk mer. Enkel psykologi. Jaja nu lämnar vi det.

Åkte på en efterfest efter jag hade jobbat hon min enda vän i Älvsbyn. Efter man kliver ur bilen så tar det ca 30 sekunder så börjar 2 älvsbybor att bråka. Drama drama drama! Polisen kom dit och plocka med sig ena killen. Begåvat!

Helt sjukt att vissa aldrig växer upp! Visst man går igenom massa perioder i sitt liv men någonstans i sitt liv så kommer man till en punkt där man måste ta ett beslut! Ska jag fortsätta i detta spår och aldrig ta mig i kragen eller ska jag shejpa upp mig och ta mig i kragen, hitta ett bra jobb, hitta någon att slå sig till ro med. Kruxet är att många stannar upp i sin åldersutvekling mentalt. Fast någon är 29 så är dom fortfarande i det dära ”fjortis stadiet” med lixom man är störst bäst och starkast och jag kan dricka hur mycket som helst och bara får snefyllor…. Kul liv! öhm typ NOT!

Den tidsepoken varade inte länge för mig kan jag ju säga.

Det var skönt att vara nykter ivargefall…träffade en jävla massa klasskamrater ikväll på efterfesten så det var typ som klassfest. haha. Så man fick skratta en del fast man var nykter.

Men jag blev ganska less på all drama som sker i den dära hålan. Har haft nog med drama i mitt liv så jag for därifrån och jag var ganska pigg så jag körde hem till Piteå direkt.

Nu ska jag nog fan sova!

Det är underbart att vara hemma och sova i sin egna säng!

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu