Lägg till

Har verkligen inte haft turen med mig :S


Torsdags natt började det.

Jag skulle stoppa in kabeln till telefonen i datorn för att föra över lite grejer, då dog alla USB saker, så varken t-bordet, musen, webcamen, midi-keybordet eller nått med USB funka.

Jag startade om så då fick jag först inte igång datorn för mitt operativsystem fanns inte.

Med lite extrem vilja så fick jag igång datorn och var tvungen att byta platser på alla usb saker…sen så funkade den…och helt plötsligt så sa den  ”Pjouuu” sen var den tyst.

Det började lukta bränt ur nätagget så jag köpte ett nytt dan därpå för att se om det var det, det var det inte…gjorde massa tester med hjälp av en vän. Sen kom vi fram till att nordbryggan har gått åt h-vete och den brukar oftast ta med sig prollen.

Så moderkortet är kajk och till typ 97% chans så är prollen död åxå.

Så jag blev då tvungen att köpa ett nytt moderkort och processor och för att ha nån bra chans att kunna uppgradera datorn nångång framöver så kollar man på en ny typ av sockel vid namn AM2+ och mitt grafik kort i min nuvarande har en AGP anslutning och på de nya moderkorten är det bara PCI-E sådå blev jag tvungen att köpa ett nytt grafik kort åxå.

Det blev en dyr crach :S hamnade vid 4500:- inkl frakt,

All min musik fanns ju på den datorn som jag skulle ha igår när jag var i jokkmokk och spelade, kul typ NOOOT. Fick hjälp av en polare så vi stoppade in mina diskar i hans burk som först inte ville hitta diskarna och sen så stoppa vi in dom i en annan dator…då hittade den då disken som tur var…så jag brännde snabbt 2 skivor och packa och for för jag var stressad då jag skulle till jokkmokk…i bilen på vägen till jokkmokk märker jag att skivorna hoppar och ljud försvinner från låtarna…så det vart en satans värdelös bränning.

Så många av de låtar jag ville köra var kajka, men det var inget jag kunde göra nått åt.

Jaja man kommer fram till jokkmokk och börjar rigga grejer för spelningen och då vi är klara med det så gick jag & Zigge till våra hotellrum för att ta det lugnt en stund innan vi skulle dra igång, jag gick och duschade och skulle raka mig och jag tog ju med min nya skäggtrimmer så man kan göra raka linjer än med hyvel. Jag hade ju testat den lite här hemma när jag köpte den och då fanns det ju batteri i den…men då jag då börja använda den i jokkmokk så dog den då på en stund…hann inte använda den mycket…

Och jag som hade sett framemot lite extra pengar…det sket sig ju.

Och som grädden på moset så är jag förkyld och hostar konstant! typ….

Men man får ta det med lite sol i sikte. Är inte bitter, dock lite surt att saker ska kosta pengar hela tiden så fort nått händer.

Sådå är frågan vad fan man ska göra ikväll. Kommer ju inte åt nån hårdisk då allt jag har är på sata diskar och inte ide som jag har en kabinett till.

Nu vill jag fan ha sex!

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu