Lägg till

Detta har varit en dag/kväll utan desslike! (upd)


Fick en inbjudan till Helex i luleå…ett tränings center. Dom hade fest där ivargefall. De hade insläpp mellan 19:30 – 20:00 typ så förfesten började vid 16 tiden. Kom hem vid 04:18 typ…det vill säga nyss.

Ingenting ikväll blev som man hade tänkt men det blev ju ändå inte dålig så att säga.

Förfesten var riktigt sweet, festen på Helex var as trevlig, det var en lixom en loungefest men tilltugg, guitar hero, dj, bartender osv osv och sprit till inga pengar alls typ! Helt underbar lokal, fy fan vad härlig stämning det var. Min vän visade mig ljusterapi-rummet och man ska fan inte var påverkad av nått då man kliver in där, snacka vilket vitt ljus
det var där! Sen mellan 23-24 så började folket avta därifrån och röra sig ut mot krogarna osv och lixom vi då efter vi ställt iorning lite saker som typ bord och stolar m.m.

Sen så for vi efter lite ”om och men” till Olivers In….Herre min je vad desperata kvinnor det var där! Helt jävla absurt! Man fick bokstavligen inte vara ifred, vi hann ta ca 7 steg efter vi hade lämnat in våra jackor innan första kvinnan kom.

Det är fan inte hett när det kommer kvinna(or)/dam(er)/tant(er)/tjej(er) och åmar sig mot en och börja lixom slicka mot en och pressa sina bröst mot en då dom går förbi och låter deras händer glida över ens rumpa/rygg/kropp så som det försegick där! Det var helt sjukt, så påstridigt raggad har man inte blivigt förut! När man står på dansgolvet och så helt plötsligt så kommer det någon och tar tag en i armen och börjar slita i en och vill att man ska följa med typ ”se på mig, jag vill knulla dig nu”

Ja eller så helvetes inte! Om man gå ut för att få ett lös nr så kan man få ett helt jävla boskap om man går ut på Olivers i Luleå…groteskt!!! Kvinnorna där var helt sjuka! åldern där var väll 25+++ så jag antar att nån av damerna som var på oss var väll över 40…

Jag har enbart dåliga eller konstiga erfarenheter från utelivet i Luleå, dom dåliga har upphört skönt nog sen jag blev singel men nu är man med om konstiga istället.

Och kvinnorna fattade fan inte en diss heller! Sanslöst.

Näe fan…nu blir det lite vita helger framöver, kommer därimot köra en jävligt shyst lounge kväll hemma hos min bekanta, han har en bar i lägenheten bland annat. Lixom soft att gå ihop ett gän och köpa skit mycke sprit & stå och blanda drinkar så får folket ”köpa” sprit då så man åtminstånde går plus minus noll och har en skit trevlig kväll lixom och stå vid baren och mingla och prata med folk!

Det är sweet!

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu