Lägg till

Bloggar av mig lite :)


Sluta jobbet för ca en timme sen, drog på systemet snabbt och köpte en flaska mintu så jag klarar mig med vodkan ikväll och imorn, om det nu förståss blir nått ikväll. Folket är tydligen inte så mycket på hugget denna helg.

Fick nyss ett mess av Lycka att hon inte heller kunde komma då hon inte kände sig så frisk, fast hon var sjukt sugen på att gå ut och det är verkligen jag med! Så man får se hur denna fredag blir.

Ivargefall efter jag var på systemet så for jag till Ica för att handla groggvirke så såg jag en fräch milf med 2 barn i 4-6 års åldern och det man hörde hon säga var ”får jag höra ett enda gnäll till så kan ni glömma mysfredag”

Jag skrattade lite sådär diskret och spanade in hennes rumpa lite…den var het! hon kan väll varit kring 29-32 kanske.

Hur går det annars för mig på tjejfronten?  Jag spanar och flirtar lite oskyldigt, träffade en tjej för ett tag sen som nog skulle kunna sätta kraftiga fjärilar i min mage om hon vill men just nu känner jag att jag inte vill ta reda på det, tänker leva ett tag till utan att ta reda på nått sådant hos någon :)

Hursomhelst så är det fest på lördag om det nu inte bli ikväll, men det är nått annat som sker ikväll som jag ser framemot mer än att festa!

Nu ska jag chilla en stund :)

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu