Lägg till

Who is in control? The heart or your mind?


Svaren är sjukt splittrade! Det beror helt på vilken känsla man frågar.

Ene livsväg kan ta en sån oväntad hel omvändning, man kan tro att nu har man verkligen allt och bara sådär så spårar tåget ur och det slutar med att allt man hade inte fick plats på det nya tåget och man åker åt skilda håll.

Men även om man åker åt skilda håll, betyder det då att man inte vill ha det som betydde något för en isitt liv längre?
Bara för att något är helt logiskt och borde vara så betyder det inte att det är rätt för den man är.
Man har åt minstånde 2 starka viljor isig! Hjärnan & hjärtat = Logiken & känslor.
Dom 2 sammarbetar & motarbetar varandra titt som tätt i säker nästan allt man gör och känner.

För ett par månader sen så hade jag en eld inom mig som brann för en speciell person, den stora elden finns inte kvar och det jag kände då känner jag inte nu. En tanke som jag mins att jag hade då var att jag skulle vänta för vissa stunder trodde jag lixom att det kommer gå kanske en månad för hon behöver sakna mig och få känna av min frånvaro och sen blir det vi igen. Det var mitt hjärta, min eld som tänkte så och för något ögonblick i början av slutet så trodde jag på det men min tankegång förändrades, det började helt enkelt regna och min eld minskade i omfång och storlek och nu känns det som om att det sitter någon och försöker få fyr på någonting som inte finns med en enda liten tändsticka.

tand2.jpg

Frågan som man aldrig får svar på lyder: Trotts att någonting har nått en punkt där livetsväg särar på sig i olika riktningar och man plötsligt åker i en helt egen vagn så betyder väll inte det att allt bara har ett tvärt slut sådär?

Ingen har sagt att livet är lätt men samtidigt inte att det är svårt heller. Vissa saker som händer rår vi inte för medans andra rår vi för vare sig vi vill eller inte och det betyder att våra liv inte är förutbestämda utan att vi gör våra val utifrån våran omgivning och det som händer.

Tex…Vad gör man i krig? Man flyr, gömmer sig och tar liv om det behövs och det är för att man gör val utifrån den omgivningen.

Så man kanske ska summera det här lite.

Bara för att sitt logiska jag anser att så här ska det vara så betyder det inte att det är rätt.

Vissa/många känslor man har i sitt hjärta är där av en orsak och alla ska inte släckas även om sitt logiska jag säger & tycker det.

Think outside the box gällande den känsla man har så man får bättre perspektiv på vad både en hjärna säger & ens hjärta säger till en.

Man har ju faktiskt kraften till att antända en ny tändsticka!

tand1.jpg

Så att glömma är kanske inte alltid det bästa man gör mot sig själv?

Tvära slut får mig att fundera till ibland för det känns fel för mig att lixom vad somhelst bara kan ta tvärslut, lixom hoppa ut i ingenting, skulle du hoppa ut för ett stup som inte har någon botten? tänk att falla i en evighet!

Jag har inte påstått att jag är normal sådå funderar man i konstiga former & tankar och just nu är jag hemma och sjuk sen lördag natt och jag håller verkligen på att förgås i mina egna tankar. Det är tomt & ensamt att vara sjuk, för man får ingenting gjort och man kan inte träffa någon heller för man vill ju inte smitta ner någon.

Näe nu är det bäst jag slutar…

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu