Lägg till

Det är ju så hära va…


Att ibland så går det ej att undgå att man känner en viss saknad till saker.
Mycket av det jag saknar är ingenting jag strävar efter att få precis nu utan den saknaden fylls när den fylls.

Jag kan utan att tveka säga att jag har lekt av mig, från då jag var kring 15 så har man ju varit singel till och från och man har ju festat, sexat runt, provat saker… dock inga droger fast chanser har funnits många gånger och trots musik stilen jag har sysslat med i så många år. Så som enbart jag och mig själv så har jag lekt av mig. Visst man utvecklas dagligen till nya saker men det är enbart sådant som hör till livets gång.

Det jag saknat sen jag blev singel är 2 samheten, att lixom alltid ha en speciell person i sin närhet att dela allt nytt med.

Det finns så mycket i partnerskaps världen som är outforskat och onåd! Gå nu inte och tro att jag saknar det som varit för det är inte det jag menar för just nu känns det mer som man enbart tar en paus från det liv jag igentligen vill leva och uppleva. Jag är lixom klar som singel kan man säga, det betyder ju inte att jag söker efter någon febrilt utan bara att jag är medveten om att jag känner så.

Jag är inte alls stressad in i någonting trotts att man kan känna en saknad efter något. Det är nog faktiskt så att jag behöver den pausen och ladda mina batterier för det som komma skall! För ”hipps vipps” så står man där tokkär som en barnrumpa med fjärilar i magen som är ostoppbara och man lixom ger hela sin själ till och får en underbar själ tillbaka. Det är ju då lixom det riktigt stora äventyret börjar! Man är ju enbart på träningsläger till något sådant sker!

Jag tänker förlova mig en gång i mitt liv & jag tänker gifta mig en gång i mitt liv och jag ska enbart ha barn med en tjej!

Så den tjej som får omkull mig ska fan veta vad hon gör och vad hon vill!

<-(/\_-_-^-_-_/\)->

Söndag 13 Januari 2008 Fyller jag 26

Fredag 13 Januari 2012 Fyller jag 30

<-(/\_-_-^-_-_/\)->

God Natt

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu