Lägg till

Livet är grymt behagligt när man ser med ljusa ögon


Varge dag jag vaknar så har jag ett leénde på läpparna och jag går igenom dagarna med skratt.

Allt har bara blivigt så förbaskat skönt, jag har en sån enorm levnadsglädje till saker! Tex när jag var med mitt ex så hade jag ingen lust till att festa, för någonting negativt & tråkigt hände allt för ofta så att festa blev inge kul utan bara en vetskap av att något skit kommer hända igen varje gång man festade, och nu är det så jävla tvärt om! Nu har jag bara så sjukt kul då jag går ut och festar och jag festar oftast länge & sent och jag kan ju inte neka till att det blir en heldel oskyldigt flirtande åxå då man är ut. Just nu älskar jag mitt nya liv och det känns väldigt bra att ha katten här åxå, det är så mycket gosig kärlek här nu då hon kom hit!

Ser ut att bli utgång på lördag här i Piteå och sen vart man ska vara nyår vet jag inte än…är bjuden till Älvsbyn men inte fan vill jag vara där, finns inget i/från Älvsbyn som intresserar mig längre!

Jag och Lina for på cafe ikväll och vi träffade David(fenix) & Andreas(joplex) där, David har man inte sett eller hört nått ifrån på flera år så det var överraskande. Jag och Andreas kom ivargefall fram till att vi ska arra en klubbkväll med enbart hård techhouseklubb & psytrance. Sen vid 22 tiden så drog jag & Lina hem till hennes mor och fikade yttligare & frossade i lite gottigheter *haha* Sen strax efter 24 så börja jag bege mig hemmåt då jag ska lämna in bilen på service imorronbitti vid 7 tiden. På vägen hem så kom jag fram till att jag kanske kan va lite intresserad av en person, hon är som intressant. Men jag tänker inte göra något eller ta reda på något kring det, jag vill leva för jag har verkligen börjat njuta av mitt singel liv! och det är faktiskt riktigt skönt…men man får se hur det ser ut framöver, rätt vad det är så vänder vinden och och man blir stört förälskad i någon så därför passar jag på att njuta nu:)

Det är bara så att jag lever! Och jag lever bra! Skönt att enbart ha sig själv att tänka på och jag får så mycket pengar över att ha kul för tex denna månad hade jag en totalinkomst på 23 efter skatt, hur satans skönt är inte det? haha

Men nu kommer det då bli lite utgifter då jag ska in på service med bilen och senare laga en liten sak på den.

Som om jag bryr mig? haha…känns lite sjukt att säga det men måste nått åtgärdas så skajag passa på då jag har extra pengar. Jag börjar ju som bli över massa pengar då jag inte är skyldig mitt x nå mer och andra utgifter betalas bort väldigt snabbt. Hur skönt som helst!

Näe nu måste jag ta & lägga mig om jag ska ta mig upp och åka med bilen på service imorronbitti.

-*-

Musik som bland annat förgyller min dag:

Whirlpool Vs Octagen – Alaska (Octagen Mix)
Cosmic Gate – Analog Feel (Rank 1´s Digital Re-Harsh)
C.M.R – Lost Vision (Original Mix)
Big World – Morning Light (Feel That Vibe Mix)
Under Sun – Captured (Signum Signal Remix)
John O Callaghan and Kearney – Restricted Motion (Airbase Remix)

-*-

God Natt

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu