Lägg till

Livet leker :)


Helt galet hur saker den senaste tiden bara varit bra and still going strong! En enorm levnads glädje bara fyller mig!

Var på stan idag och gjorde en hel del ärenden och sen fikade jag med Lina och hennes mor och vi pratade om hur tjejer är och hur dom kan vara och göra när dom ser något/någon dom gillar och Lina började prata om hur tjejer reagerar när dom ser mig. För tydligen var jag hårt inspanad när vi satt där i småstaden och det hade då Lina sett…jag kollade inte för jag brydde mig inte just då, så jag märkte ingenting sådär direkt. Haha…Lina tycker jag ska ha en sån där räknare som Ben Affleck i axe reklamen har så jag kan räkna hur många som flirtar med mig varje dag!

På vägen från cafet till bilen så förekom det en hel del flirtar ;) och då var men helt med på noterna själv åxå haha.

Det är kul att flirta på dagen och på andra ställen än krogen, på krogen handlar det ändåså bara om ”hej vill du med hem och knulla?” flirt typ, så en flirt på stan, ica, cafe, etc är så mycket roligare & betydande :) så om någon vill ha hem mig så är det nog där man ska börja söka och finner man mig ej där och man hittar mig på något ute ställe då får personen verkligen jobba *haha*

Lagomt är för lite, ge mig mest!

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu