Lägg till

Sista skiftet innan helgen.


Stämplar in 05:52 typ och går till min station och kollar på ”min tid” ett program vi har för vårat stämpelsystem.

Sen går jag till min maskin och startar upp och börja köra.

Jag kör 4 lager på första pallen så blir dissolvern tom så jag måste blanda. (trodde det skulle räcka till en hel pall men inte)

Har allt färdigt & uppvägt förutom lacket, går och smörjer pumparna och går till kontrollpanelen till pumparna

Detta händer:

Jag trycker på ”drift” så pumpen ska gå igång.

”ssshhh PAANG” låter det och sen blir det tyst.

För att göra en lagomt lång historia kort så så gick en pumpaxel av och det var det som small.

Så Johan (jag) blev helt plösligt en mekaniker :)

Borde fan bli befodrar att jag klarade av att hitta felet och på ett vis lösa det med lite svetshjälp.

Nu skajag gå & duscha.

The Discussion

see what everyone is saying

 • Jennifer december 7th, 2007 at 2:29 e m #1

  Det kan jag förstå. Speciellt efter ett sådant långt förhållande så behöver man nog tid att på något sätt känna vars man riktigt står just nu. Hela grejen att lära känna någon ny, bli förälskad och sedan leva tillsammans i flera år kan ju vara ganska tung att försöka gå vidare ifrån och göra om. (Men då förhoppningsvis ännu längre) Man känner ju också rätt snabbt om det är något som man kanske ska satsa på längre fram, och då ta det därifrån. :)
  Just nu får du nog helt enkelt bara ta det som det kommer ett ta g framöver. :) Jasså, och vad ska klockan stå på då du får äntligen göra helg?
  Som sagt, min kommer vara impulsiv och jag hoppas att något bra kommer dyka upp under helgen, nu är de då stan som gäller. :)
  Höres!

 • Jennifer december 7th, 2007 at 3:57 e m #2

  När jag svarar på sånnahär inlägg så tar jag alltid och kopierar det du skrivit och sedan klistrar in här så jag vet precis vad jag svarat på, så du får ursäkta om jag råkar skicka något inlägg med något av det du redan skrivit. :) Har bara världens sämsta minne, värre än ett marulkminne, jag lovar. (Har hört att en marulk ska vara en riktigt onajs fisk, så då passar den in till mitt minne.) Kanske lite onödigt att jag skriver här igen svar, när jag ändå pratar med dig på msn, men här går det att skicka lite längre inlägg och det är rätt skönt. :)

  Det är så det ska vara, så himla skönt att bara kunna ta allt som detkommer, inget att oroa sig för eller stressa sig upp för.
  som dom kommer och är! :)
  Precis, så du kommer säkert göra det snart, eller då kanske du redan fått någon känsla om din dejt och du har något som är värt att satsa på. :)
  precis, man vet som inte vars man ska ta vägen härnäst efter allt det man är van vid har helt plötsligt försvunnit. Men det är som om efter några månader så känner man sig bara ännu starkare och det är ju såklart riktigt bra. Erfarenheter gör nog en lite mer stadig på ”jorden”. (Lite poesiord, men va fan. :)

 • Jennifer december 7th, 2007 at 3:58 e m #3

  haha, men jisses va lång kommentar jag skrev. :)

 • Victoria december 7th, 2007 at 4:23 e m #4

  Hehe ja jag får väl göra det :P

  Haha duktigt att lyckas lösa problemet :)

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu