Lägg till

Rastlöshet


Ja här sitter man fortfarande och inte har man satt ihop tavlorna. Duktig Johan *klappa på huvudet*….NOT

Näe helt seriöst….kollade nyss i kylen vad som fanns där…typ massa sprit! Tanken slog mig lite snabbt att göra en drink men jag hejdade mig snabbt. Det är ju inte kul att börja supa till nu spec då klockan är strax efter 01.

Blir att ta itu med lägenheten imorron, har inget val för jag lixom måste! Det är ju ändå ”mitt hem” eller vad man ska kalla det. Inte för att det känns som så, det var ett tag sen jag kände att jag hörde hemma någonstans.

Men det kommer det åxå..är inte stressad i någonting. Jag lever och jag mår bra även om vissa känslor ibland är små jobbiga att veta av men det går över så småning om. Har alltid ställt mig upp efter jag nått botten och borstat av mig det värsta och gått igenom resten. Ju längre bort man kommer från den brända platsen ju grönare blir gräset :)

And i am running on the green grass with a smile on my lips :)

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu