Lägg till

Sitter på jobbet


Det är en rätt lugn kväll ikväll. Jag har ingenting att stressa för, jag det jag ska fast jag sölar på.

Jag är jävligt effektiv då jag gör saker!

Det är ganska otroligit för hur väl jag än känner mig själv så har jag inte gjort annat än att förvånat mig själv på hur jag hanterar vissa saker. Så sen tvåsamheten sluta existera så har jag enbart förvånat mig själv på hur jag har hanterat kännslor som jag har inom mig. Hade det varit jag för typ 4-6 år sedan så hade jag nog festat ganska mycket och knulla runt ännumer. Men nu så existerar inte den tanke gången och jag gräver inte ner mig i saker som har tagit slut…Det är ingen tvekan om att det som skett har gjort fruktansvärt ont! Men när man går från 2 till 1 så öppnas ens ögon..man ser saker på det varit på ett så mycket bättre och annorlunda sätt. Kärlek kan göra en blind utan tvekan!

Jag vet exakt vart mina kännslor står till saker som tex mitt ex och allt kring det och andra saker som sker i mitt liv.

Jag har alltid vetat vad jag känt för mitt ex tex och det gör jag fortfarande men kännslorna har ju förändrats men jag vet exakt ändå. Men sen då mina ögon har öppnades så har jag inte kännt mig så säker nångång på vad jag känner! Jag accepterar att saker är precis som dom är och orsaker till saker, i och med det så gräver jag inte ner mig i saker eller bli deprimerad. Jag har inte tänk stå och kolla över min axel hela tiden för att se vad som ska hugga mig i ryggen här näst.

Jag ser framåt! Att komma över någon tar tid, det är oundvikligt spec om man verkligen känt något starkt för den personen i fråga men jag går vidare.

Det är skillnad på att ”komma över någon” och ”gå vidare” och bara för att jag går vidare så betyder det inte att jag helt kommit över henne. lixom hallå? 3,5 år ihop! Det är kännslor man inte bara kastar i sjön.

Men det jag vill komma fram till är hur jag inombords hanterar det.

Vi hade en liten konversation för någon timme sen via sms och det kändes faktiskt som ett lite givande samtal, ivargefall för mig del.

För jag är verkligen spy less på ironi, sarkasm och känslor som inte kommer ut trots att dom borde det.

Varför inte bara säga det man känner rakt ut? Är det inte bäst att vara ärlig från början?

Näe nu skajag återgå till jobbet har lite att göra än.

Bloggar mer ikväll när jag kommer hem.

Låtar som bland annat smeker mina öron just nu:

Armin van Buuren – Love you more
Filo And Peri – Closer Now
Tiesto – Break my fall

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu