Lägg till

En speciell person med mycket att ge.


Jag har fått äran att träffa en ny vän, en vän som jag dras till av någon magisk anledning och om jag inte ser i syne så dras hon till mig åxå.

Vi träffades i lördags för första gången och vi kom varandra väldigt nära väldigt snabbt, och det kändes väldigt bra.

Det hände väldigt mycket den kvällen på väldigt kort tid på ett positivt vis. Det tog lixom inte många minuter efter jag klev genom ytterdörren tills jag var i hennes säng (inte på ett sexuellt vis) utan vi låg och pratade och gosade med hennes lilla busiga kattunge. Det var precis som vi känt varandra länge då vi bara började prata som vi aldrig gjort annat.

Pratet gick dock över till lite pill i håret och lätta härliga smeknigar(påklädda). Så mys faktorn var hög.

Till en början så kändes det ovant för jag har inte vidrört någon annan än mitt ex i nästan i 3.5 år men det gick så snabbt över och då kunde man bara njuta av sällskapet mer. Efter en stund så kom hon åt min rygg och då fick hon börja klia mig*haha* (låter som om jag är en hund) i och med det så råkade hon hitta en väldigt erogen zon på mig som leede till en ack så god kyss och även den kändes till en början väldigt ovant och underligt då jag inte kysst någon annan på 3.5 år men när de andra kyssarna rullade in så försvann den ovana känslan och en väldigt varm ömhet uppstod.

Den tjejen får mig att le, känna mig glad, njuta av en kyss, njuta av hennes vänskap och närhet. Hon öppnar mina ögon och mina sinnen. Hon är en fin människa, hon är när jag tänker efter ganska lik mig på vissa saker som inte har med yttre saker att göra utan de inre. Jag tycker om henne, för den person hon är inuti! Jag har som fått en känsla av att jag fick se en del av den både lördag & söndag och även idag fast då i skrift.

Nu är det säkert nån läsare som undrar typ ”hade ni sex?” och nej det hade vi inte, ingen av oss vill gå så långt utan vi njöt av våran vänskap, närhet & ömhet utan att involvera sex trotts att sexuella känslor uppstod.

Hon får mig att känna bra saker om allt kring mig och hon ger mig energi till en ny syn på saker.

Imorn så kommer hon hem till mig å kvällen. En risk för värme & närhet och sova i varandras armar är befintlig, hur skönt som helst att verkligen få vila själen.

Närhet, ömhet & stark vänskap = Erotik för sinnena utan att ha sex.

Detta inlägg är ivargefall för henne på en liten gullig begäran av henne och jag tror hon kanske fick lite mer än väntat i detta inlägg.

Kram

The Discussion

see what everyone is saying

 • madde november 27th, 2007 at 2:40 e m #1

  oj =) det låter jättefint!Tänk om alla killar va som dig (eller de kanske r så fast de inte visar d?)

  Sånna som uppskattar kärlek, känslor och ömhet före sex. Hoppas de e en bra tjej dock! Det är lätt att bli blind av kärleken.. :) kramaar

 • Sandra november 28th, 2007 at 3:36 f m #2

  Ja, håller med ”Madde”..tänk om det fanns fler män ”såsom du”.. som kunde uppskatta närhet, mys, ömhet och känslor mellan två människor..utan att för den delen förstöra allt med sex..till en början…

  Du är onekligen..speciell..ta hand om dig och fortsätt vårda kärleken lika ömt… den kvinna som får dig kan verkligen skatta sig lycklig…

  //Kram S

 • jk november 30th, 2007 at 1:16 f m #3

  Jag önskar att fler tjejer ville ha sex istället för att fastna i ett känslomässigt principträsk..

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu