Lägg till

Vad fan försegår?


Snackade med min syrra för en stund sedan. Min mor har fått för sig att hon ska sälja huset bara sådär, och en mäklare ska tydligen komma och titta på huset typ senast nästa vecka om jag förstod det rätt.

Jag förstår inte vad som försegår riktigt. Det är mycket som händer där på hemma plan, och jag börjar bli en aningens förbannad och på söndag kan det hända att jag kommer rensa lite luft. För hur man än vänder på det så står mina bröder mitt i det, och står mina bröder mitt i någon typ av skit så kommer jag att lägga mig i! Är så less på att vissa problem aldrig löses.

Sånt här kan man bli sne av…och man kan snabbt falla tillbaka några steg. Men nu står man som sagt själv och då får man ge sig själv stöd och hålla sig ståendes! Jag är less på det som sker där ivargefall. Fruktansvärt less!

Det finns 2 personer just nu i mitt liv som jag ger allt för! och det är mina bröder. Jag skulle bli vansinnig om det skulle hända någon av dom någonting, och då finns det en stor risk att en ond jag skulle väckas till liv.

Och dom som verkligen känner mig vet att jag är inte och har aldrig varit aggresive av mig. Jag har dock varit indragen i några bråk men aldrig slagit personen i det bråket, men fått några smällar själv men det har som varit fjesa smällar, typ töntar som tror dom är coola när dom är ute & slåss m.m.

Jag vill ha roligt när jag är ute & festar. Bråk & misshandel är och förblir bara problem!

Så det jag menar med detta är, ifall någon petar på väldigt rätt trådar som involverar några som står mig nära så kommer jag inte ge vika förens det är mörkt.

Kanske hamnade lite på fel linje här :P men men.

Nu måste jag gå och sova. Jag är väldigt trött.

The Discussion

see what everyone is saying

 • jk november 22nd, 2007 at 12:07 f m #1

  dina bröder är väl 18?

 • kama november 22nd, 2007 at 5:13 f m #2

  Jo det är dom

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu