Lägg till

Flirt på Ica.


Man är skäggig och lagomt ovårdad och drar iväg på Ica för att handla mat, jag parkerar bilen och går mot entrén och är sådär härligt glad och hinner typ ta ett steg innanför första skjutdörren innan jag möter en tjej som omedelbart tar djup ögonkontakt och får ett leénde på läpparna och följer min blick när jag passerar henne. Sedär ja en liten oskyldig flirt på Ica.

The Discussion

see what everyone is saying

 • Jennifer november 20th, 2007 at 10:36 e m #1

  Ja, det är ju rätt jävligt att gå ensammen och handla mat när man egentligen hade velat handla för två och gå hand i hand med någon likaså. Dock är ju 3,5 år rätt länge, så kan förstå om det känns ovant nu när du varit singel i bara någon månad.

  Ica-flirten är väldigt bra kan jag säga! Min blev med frukt grabben, det funkar på personalen med alltså. :) (Men använd aldrig mitt exempel, eftersom det involverar frukt grabben som står och pratar om bananer, och jag började fråga om råd om meloner. Inte det bästa samtalsämnet, men går säkert att prata vidare efter detta, dock hann jag inte det. :) )

 • MADELENE november 21st, 2007 at 8:40 f m #2

  naaaw ;)

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu