Lägg till

Måndag och man känner sig död.


Fy fan…det var 5 veckor sen jag jobbade förmiddag. Vid 12 tiden idag var jag död, helt sjukt men nu får man ivargefall en någorlunda dygns rytm.

Måste handla idag och det är faktiskt en sak jag verkligen hatar med att vara singel. Att lixom gå in i en affär och handla mat och det enda man ser är massa par som håller handen osv osv. Det såg man inte förut när man var gränslöst förblindad av kärleken. Har typ varit singel i en månad nästan och det börjar kännas ganska bra, trodde det skulle ta mycket längre att känna som jag gör nu men inte det…det gick snabbare :) och mina ögon har öppnats, för man blir väldigt blind när hjärtat tar över. Men inte längre! Jag ser bra nu :)

Det finns ju några saker man saknar från ett förhållande som tex allt gos & mys som är fyllt med kärlek. Lixom kvaliten på pussar & kramar. Vill endast ha kvalite så det är nog därför jag inte varit med någon ihuvudtaget på någotvis alls :)

Jag vet vad jag vill och vill ha och tänker inte hoppa runt i sängar för att få nått surrogat för något.

”yea sure” tänker ni säkert ni…typ jag är ju kille och tänker med min kuk eller nått?? öhm not! haha.

Been there done that. Men hur som-helst så lär man ju inte hitta en person man bara känner sådär för så jag lär nog hamna i några sängar, skulle lixom inte förvåna mig. Men min tanke är inte för sex just nu, hade det varit det så hade jag fixat mig det för länge sen. Men jag håller på mig :) haha! tillsvidare ivargefall. :)

The Discussion

see what everyone is saying

 • Victoria november 19th, 2007 at 4:18 e m #1

  hehe ja det ända som egenligen är jobbigt med att vara singel är att man inte får lika mycket regelbundet mys och bus :P Annars är det ju trots allt ganska behagligt :)

 • Victoria november 19th, 2007 at 4:28 e m #2

  hehe ja men det är ju det som är det jobbiga också, att det tar slut så tvärt. Man får så otroligt mycket tid över till annat och man vet inte riktigt vad man ska göra av alla timmar man i vanliga fall spenderat tillsammans med den personen :P

  Men visst är det lite skrattretande :P Ofta ännu mer skrattretande när man förstår hur mycket tid man slösat bort :P

  Dock så är allt mys guld värt.

 • Jennifer november 19th, 2007 at 9:31 e m #3

  Det där att man ser par överallt, precis min tanke. Varje gång jag sätter mig på bussen , varje gång jag sätter mig överhuvudtaget någonstans så står hur många par som helst precis framför mig. Sjukt frustrerande. Men ack så gulligt. :)

 • Angelica november 20th, 2007 at 2:57 e m #4

  Det där stämmer ju verkligen. Men det stämmer in på de flesta olika saker man kan råka ut för. Vill du ha barn ser du garanterat massor av gravida kvinnor över allt, vill du inte träffa en viss person på stan gör du det garanterat och så vidare. Sjukt märkligt!

 • Angelica november 20th, 2007 at 3:57 e m #5

  Vet inte om det är bearbetning. Det är nog bara som så att man är mer uppmärksam på sådant som är jobbigt för en själv just då.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu