Lägg till

Ett nytt liv kräver en ny start! (Del 2)


Det går åt rätt håll!  Har tagit bort favoritbokmärken så att jag inte ska gå in på sidor som har något med det gamla att göra. Nu är det bara att bränna ut en hög med bilder som man har samlat på sig i över 3 år och arkivera bort dom och sen formatera datorn och installera om den så inga som helst spår finns kvar. Sen stänga de dörrar som fortfarande står på glänt, för även om mitt hjärta fortfarande tror på att vi inte var klara med varandra så tror jag att det aldrig mer kommer bli vi och jag tänker inte spilla tid på att hoppas. Så därför så blickar jag framåt, enbart! Jag gör det som känns bäst för mig, inte bara för stunden utan för längre fram åxå. Det är nog så att jag har vänt den känslokalla delen av mig mot det gamla, jag måste ju som spärra av!

Ett val gjordes och det var inte mitt val men jag accepterar det. Jag ser mig som ett bra pris att vinna så det var inte jag som förlorade. Jag läste på någon blogg ”Sikta mot stjärnorna, så kanske du i alla fall hamnar bland trädtopparna…” Jag har varit mycket högre upp än så men någon jag verkligen trodde på, och en helt främmande person sa till mig på krogen för någon helg sen ”bara så du vet så byter man ju aldrig ner sig!” och det är nog sant, jag kommer att hitta någon som man verkligen hamnar långt där upp med.

Som sagt det var inte jag som förlorade, det var alla andra som vann! Om ni förstår min filosofi. När en dörr stängs så öppnas 2 nya och jag blickar enbart framåt!

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu