Lägg till

2,5 chokladboll senare


Och mitt socker/choklad behov har fått en galen overkill. haha

Men inte mitt sug :P

-

Tack för att du väckte mig, nu måste jag dock tämjas lite.

haha-

The Discussion

see what everyone is saying

 • Jennifer december 6th, 2007 at 9:43 e m #1

  Men jisses! Jag är verkligen efter märker jag nu! ;P Men tufft att du också var från piteå. (Inte för att jag vet om Piteå är en tuff stad, förmodligen inte, men ändå. :) Jasså, så dejtandet fortsätter? Kanske finns någon frukt lady available för flirtande för dig på coop. Där var det då fruktgrabben fanns, och fruktfolk finns det nog flera utav känner jag på mig. :)

  Och om du har slut på chokladbollar, så kan jag offra mig! jag tar gärna en. Men ioförsig så har jag käkat lös på kladdkaka, så kanske inte sådär jätte sugen längre.

 • Jennifer december 6th, 2007 at 9:54 e m #2

  Du var då hurtigare på att svara än jag trodde, skulle bara kolla för säkerhetsskull om du svarat och hips vips hade du gjort det.
  Ahaa, så känns det bättre att bo i Piteå eller saknar du de goa tiderna i Älvsbyn? Jasså, vågade du fråga om någon fika du då? Hoppas du nu är modigare än mig, och gör mig it besviken på denna fråga ;>

  Jamen det låter ju som bra. Jag har faktiskt snart varit i singel i ett år, och det gör mig galen. Men samtidigt så vill man inte hoppa in i något som man inte tror på, så det är bara o vänta och hoppas på något bra helt enkelt. :)
  Haha, fasen också! jag måste säga att min kladdkaka är rätt bra den med, även fast det nog inte blev vad man nu kallar för ”kladdkaka”, men go!

 • Jennifer december 6th, 2007 at 10:09 e m #3

  Jadu, jag märker ju det. :) (vilket inte är fy skam)
  Jag tror att de där flirtarna förlänger livet, plus att man blir ju lite gladare av ett leende från en grabb som man möter eller går förbi på något sätt. :) En kort fråga bara, håller du kvar blicken tills hon/han (?) viker undan, eller viker du undan först? Haha.

 • Jennifer december 6th, 2007 at 10:15 e m #4

  Jag älskar att se hur länge man kan hålla blickarna på varandra. Dock får det ju inte gå så långt att man går in i något eller något annat ”opassande” :) Jag försöker alltid hålla kvar längst och det är lika spännande varje gång och se om jag klarar det, för det känns som en underbar brännande känsla i hjärnan när man märker att båda ser på varandra och håller kvar blickarna. Jag vet att jag förmodligen låter som ett psyk, men ändå. :)

 • Jennifer december 6th, 2007 at 10:21 e m #5

  jamen precis den känslan! Underbart. :)
  Vad tycker du mest om att göra när du är i ett förhållande? (Förutom sex).

 • Jennifer december 6th, 2007 at 10:40 e m #6

  Att veta att man längtar efter någon när man inte är med den, som längtar efter dig också. Som du sa, att hela grejen med att veta hur båda känner utan att behöva säga något.
  Något som jag tycker är extra speciellt, är att bara ligga, sitta, eller stå, eller va tusan nu väljer att göra, medans man pratar, om allt genom himmel och jord. Att bara få dela upplevelser och tankar med någon annan, att få höra hur den personen mår, känner, vad personen upplever och allt liknande. :)

 • Jennifer december 6th, 2007 at 10:55 e m #7

  Sexet blir otroligt mycket bättre, på något sätt mycket varmare, än om det bara skulle vara för en kväll. Tänk då att vakna upp dagen efter och bara känna att såhär kan man ha det hur länge som helst tillsammans med den man bryr sig så mkt om, that I like! :) Sov gott och lycka till imorgon, med vad du nu än ska göra, förmodar jobb. :)
  Är så himla lost på det här än så länge, så ska bara hitta vars du nu lämnat din mejl. :)

 • Victoria december 6th, 2007 at 11:42 e m #8

  Åh choklad..fy så sugen jag blev på choklad!

 • Jennifer december 7th, 2007 at 1:19 e m #9

  ja, det är lixom grejen med att lära känna varandra före, för om man verkligen kommit varandra nära på ett psykiskt sätt och hållt lite på det fysiska, så blir ju allt det fysiska 10 gånger bättre när det väl händer. Då man kan tänka på vad man vill göra tillsammans utan att behöva säga det, det är närhet! Om man hittar ngn för en kväll så blire som bara att man ”lär känna personens kropp” men inget mer, det tar som stopp där för att man inte ens försökt lära känna varandra från början. Så jag tror faktiskt dejtandet är riktigt bra när man träffar någon.
  Jasså, synd bara att det inte finns så himla suveränt bra krogar här då. :) För mig blir det lite impulsivt, för jag har då inget planerat ikväll, och kom nyss hem från lule. :)

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu