Lägg till

Helgen.


Helgen har varit gudomligt toppen!

Fredagen.

Jobbade först förmiddag och sen så for jag hem och tvättade.

Sen kom jag igång med musikskapandet! så jag började göra musik hela kvällen, det var hur skönt som helst! Sånu har jag bra skit på gång :) För det som gillar electronisk dans musik. Har 4 olika typer av låtar som jag vill få gjorda och har tänkt få ut minst 2 av dom.

Den lilla snutten som jag ka ut på ett tidigare inlägg är en första den andra är en mer vocal grej som jag har tänkt att en tjej ska sjunga på och en vän till brorsan ska få spela lite äkta trägura till :) och den 3dje låten är en monoton hård techno dänga! den fjärde är en drum n base grej men man får se om jag kommer göra den.

Lördag.

Jag for och hälsade på en vän i luleå! och jag ångrar inte en enda sekund :D

Det var total mys! Tänker inte skriva nå mer ingripande på det! Jag är ivargefall mer själsligt pigg, och det känns så så skönt.

Jag drack ivargefall öl, och ni ska veta jag gillar inte öl!

Söndag.

Klev inte upp förens strax före 15 tiden på grund av mysfaktorn var skyhög.

Sen for jag till Älvsbyn och plockade upp min bror hos sin tjej och drog en sväng på skyltsöndagen som förövrligt shockade mig hur stort det var iår :) sålde till och med souvas. Sen for jag och löste ut balkorten sen hem till morsan och träffade alla och åt middag. träffade mig systerdotter igen :) sjukligt söt unge! hon kände igen mig idag ivargefall, måste hälsa på lite oftare, jag bor ju inte så långt ifrån plus att jag kan slå 2 flugor i en smäll när jag ändå är i trakterna.

Sen for jag och hämtade damsugaren och en tröja hos mitt ex mamma, surrade på lite där och busade lite snabbt med hunden och snackade med grabbarna som tydligen saknar mig fick jag reda på :/ men som tur är så går det över det åxå med lite tid.

Små grabbarna skriver till mig vargegång dom går online på msn, dom börjar bli rätt stora och det går ju till och med hålla en hyfas dialog över msn med dom :)

Jaja…ivargefall så här sitter jag nu, i Älvsbyn vid min förra bärbara och dricker cola.

Ska ta och läsa lita bloggar nu och internetta lite.

The Discussion

see what everyone is saying

 • Victoria november 25th, 2007 at 11:00 e m #1

  Låter som en riktigt lyckad helg det :)

 • Angelica november 26th, 2007 at 2:18 f m #2

  Woho! Det låter som du haft en toppenhelg. Vad härligt!! :) Här sitter jag vaken.. ska upp 5.30 och det känns fett segt just nu vill jag lova. Får väl försöka sova en stund nu kanske? Ha det gott!! :)

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu