Lägg till

What 2 do times 2.


Snart går man på sista skiften för den här veckan, ganska så skönt! Ikea imorron, och sen så måste jag orna med julklappar.

Jag har ingen som helst julkännsla! Den existerar bara inte, jag vill bara få det överstökat.Skulle lätt kunna hoppa över ett par månader till ungefär då det blir sommar så man slipper ha massa vinterkläder på sig och gå runt & små frysa hela tiden.

Allt under +23 är kallt enligt mig! Borde flytta till nått varmare land, eller kanske till en varmare planet? haha.

Det var länge sen jag var så lugn i själen som jag är nu & varit den senaste veckan :) och det blir bara bättre och bättre.

Jag lixom njuter mer och mer av små saker. Jag lixom mår bra & jag ler och känner ingen  press till någonting, typ nästan som kännslan mar får efter man har haft ett bra sex…rödrosig om kinderna med ett leende på läpparna och helt lyrisc och hög av livet. Det är fan nice.

Nu måste jag fan byta musik på min mp3 spelare, jag håller på att bli knäpp på musiken jag har där. Ska ha in mer psy!

Helt galet vad jag har börjat känna mig redo för saker, tex jag skulle kunna skaffa barn nu och det skulle kännas rätt. Men det lär inte hända förens jag har hittat någon som känner samma sak. Men lixom själva grejen att jag är redo för det, det är ändå rätt stort kliv. Men jag har ingen stress alls, tänker inte skaffa nån tjej bara för att göra henne på smällen…lixom helt fel orsak. haha. Näe fan men inom 4-5 år så så vill jag åtminstånde ha nån som är på g.

Men men… Nu ska jag jag byta musik på min mp3spelare.

Talamasca, Gataka, Ananda Shake och Protoculture är några av dom som kommer läggas in.

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Random Posts Senaste kommentarer

 • Madelene Says:

  det låter bra.. varva ner lite.. spa låter najssss :) tack för kommentaren.. Förstår vad du me...

 • En nattugglas tankar Says:

  Jag ställer mej samma fråga om och om igen..och som ett eko studsar frågan tillbaka till mej. Kanske...

 • Madelene Says:

  hehee I know. Jo jag har väl börjat och slutat lite hela tiden. Jag har alltid bloggproblem.. haha. ...

 • Madelene Says:

  tjabba =) här var det länge sen jag var.. jag tappade bort dig där ett tag..:P...

 • Jennifer Says:

  Håller med dig - äntligen helg! :D Trist med jobbet.... Hoppas allt går bra iaf eller att du hitt...

 • Jennifer Says:

  Hoppas mötet gick bra!!!!!! Har kikat igenom din blogg några gånger - mysig att läsa. :)...

 • kama Says:

  Jag längtar åxå!...

 • hemliss ^^ Says:

  Ohja!! så fort man ser barn och små nyfödda bäbisar man blir så kär och gud vad man längtar tills ma...

 • Julia Says:

  HAHA no shiet :P...

 • Julia Says:

  Have fun =)...

Etikettmoln

foto0565.jpg

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu